Novice

Vljudno vabljeni na 2. slovenski strokovni posvet Beton in trajnostna gradnja
Vljudno vabljeni na 2. slovenski strokovni posvet BETON IN TRAJNOSTNA GRADNJA

 

Novi vodja za novi svet: uradni začetek LafargeHolcima po vsem svetu
Novi generalni direktor v Lafarge Srednja Evropa
Antoine Duclaux je novi generalni direktor Lafargea Srednja Evropa, ki ga sestavljajo Avstrija, Češka, Madžarska, Slovenija in Slovaška.
Obvestilo ZBS: novica o svežem betonu kot nevarni snovi
Zaradi boljšega razumevanja sprememb nove uredbe objavljamo podroben opis, pripravljen s strani Slovenskega združenja za beton, v celoti.
Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor je prepovedal nadaljnjo proizvodnjo cementnega klinkerja v cementarni Lafarge Cement Trbovlje
Kljub tej odločitvi se še naprej osredotočamo na naše kupce, katere si bomo tudi v bodoče prizadevali oskrbovati z našimi izdelki, storitvami in rešitvami.

Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor je zaradi pomanjkanja okoljevarstvenega (IPPC) dovoljenja izdal odločbo, s katero prepoveduje nadaljnjo proizvodnjo cementnega klinkerja v cementarni Lafarge Cement Trbovlje.

Lafarge na mednarodni razvojni konferenci FDI Summit Slovenia 2014
Slovenija potrebuje tuje neposredne investicije, zanje pa je pomembno predvsem stabilno okolje, so ugotavljali udeleženci na včerajšnji mednarodni razvojni konferenci FDI Summit Slovenija 2014, med katerimi je bil tudi predstavnik vodstva Lafarge Srednja Evropa Haimo Primas. Na panelu, na katerem je s kolegoma Antonom Černihom (predsednik uprave SIJ) in Radovanom Bolko (predsednik uprave Kolektorja) razpravljal o učinkovitem vključevanju tujega kapitala v razvojne in investicijske strategije, je kot ključno lastnost za to izpostavil stabilnost sistema.
Vabilo k ogledu ''Odprtih hiš Slovenije''
Odziv na odločbo Upravnega sodišča
Seznanjeni smo z odločbo Upravnega sodišča o odpravi okoljevarstvenega dovoljenja in o vrnitvi zadeve Agenciji RS za okolje v ponoven postopek. V tem trenutku odločbo še preučujemo.

Prej izdano okoljevarstveno dovoljenje ARSO je bilo med najstrožjimi v Evropi in je potrjevalo skladnost obratovanja trboveljske cementarne z nacionalno in evropsko zakonodajo.

O nadaljnjih korakih se bomo odločali po preučitvi odločbe. Trenutno se še naprej osredotočamo na naše zaposlene in kupce, katere si bomo tudi v bodoče prizadevali oskrbovati z našimi izdelki, storitvami in rešitvami.

Nova organizacija v Lafarge Srednja Evropa
Lafarge Srednja Evropa (LCE) uvaja novo organizacijo s 1. julijem 2014.
Lafarge Cement bo tudi v prihodnje sponzor trboveljskih nogometašev in plavalcev
Družba Lafarge Cement Trbovlje je danes podaljšala sponzorski pogodbi s Plavalnim klubom (PK) Lafarge Cement Trbovlje in Nogometnim klubom (NK) Rudar Trbovlje. S tem bodo tudi v prihodnje podpirali športne dejavnosti v Zasavju in pripomogli k temu, da bodo predvsem mlajše selekcije imele zagotovljene pogoje za razvoj športnih potencialov.
Pojdi na stran: 12345678910111213141516