Novice

Obiščite nas na gradbnem sejmu Megra v Gornji Radgoni
Rdeči, modri, zeleni, črni, beli, zidarski... naši cementi so temelj vsake odlične gradnje. Vabimo vas, da njih in nas bolje spoznate na razstavnem prostoru Lafarge Cementa.
Minister Podobnik na obisku pri Lafarge Cementu v Trbovljah
S predsednikom uprave Lafarge Cementa Francijem Blaznekom sta na delovnem kosilu spregovorila o ekološki sanaciji in razvoju regije.
Predstavili smo se na sejmu Megra v Gornji Radgoni
Tudi v letošnjem letu smo se odločili za predstavitev na sejmu Megra v Gornji Radgoni, ki je potekal od 4. do 8. aprila 2006.
Lafarge Cement se je resno lotil projekta izboljšanja zunanje podobe cementarne
Ureditev zunanje podobe cementarne je del sanacijskega načrta cementarne. Poleg asfaltiranja notranjih površin v proizvodnji, smo začeli z rušenjem stare stavbe priprave premoga. V ta namen smo pripeljali enega najbolj varnih in največjih rušilnih strojev v Evropi, ki je v lasti trboveljske družbe Selkopt. Ob tem stroju lahko dela v cementarni nemoteno potekajo.
Obvestilo o spremembi cen hidravličnih veziv
Obveščamo vas, da bomo zaradi višjih stroškov v proizvodnji povišali cene cementov. Nove cene bodo veljale od vključno 1. marca 2006 do preklica oz. objave novega cenika in so na voljo tukaj.
Sprememba uradne oznake za modri cement
Obveščamo vas, da smo z januarjem 2006 spremenili uradno oznako "modrega" cementa (po veljavnem standardu SIST EN 197-1:2002).
Izšla je druga letošnja številka časopisa LC Tim
Izšla je druga letošnja številka časopisa LC Tim
Zasavski četrtošolci bodo ponovno risali
Trboveljska cementarna ponovno organizira natečaj »Otroci rišejo« za zasavske četrtošolce, ki bodo z risanjem lahko prišli do obiska Koloseja in lepih nagrad. Glede na lansko uspešno akcijo bo po besedah predsednika uprave Lafarge cementa to postalo kar stalnica v zasavski regiji.
Izdali smo novo številko prenovljenega časopisa LC Tim
Izdali smo novo številko prenovljenega časopisa LC Tim
Lafarge Cement bo gradil odžveplevalno napravo
Lafarge Cement bo v Trbovljah gradil odžveplevalno napravo. Investicijo, ki bo trajno rešila problem emisij žveplovega dioksida in bo stala okoli 9 milijonov Evrov, je odobrila matična družba Lafarge.
Pojdi na stran: 12345678910111213141516